torsdag 22 januari 2009

Röda lilla Anton m.m.

Anton har till och från utslag och kan bli helt röd, så igår var vi hos läkaren. Han kunde inte säga så mycket och visste inte hundra om det var eksem, men att Anton har känslig hud kan vi konstatera. Så det blev recept på massa hudkräm med & utan kortison. Vi hoppas lillen blir bättre snart, men som tur är verkar han inte lida av det särskilt även om han kan klia sig lite här & där. Sedan fick Anton hänga med mig till sjukgymnasten. Från att ha legat snällt & tyst i vagnen så vill inte den här 3 månaders fisen riktigt finna sig i detta längre. Han vill gärna vara med och spana på tjejer. Så i slutet av träningspasset fick han ligga på en matta på golvet brevid mig och titta på omgivningen.

På eftermiddagen tog vi en liten shoppingtur och hittade bland annat fina saker på polarn & pyret - tur att vi hade fått presentkort i julklapp av mormor & morfar. Bland annat köpte vi den här fina vinterjackan som Anton kan ha nästa höst/vinter:




Sedan hittade jag en traktor till Anton:)...ett fynd på Åhlens, men nu är det verkligen fullt överallt och vi skulle verkligen behöva ett rum till Anton och hans saker! Men vi får väl se om vi hittar en större lägenhet...helst en fyra..ingen som har en över?;)


Go´natt!

Inga kommentarer: