fredag 10 april 2009

Sparkonto, dop fortsättning m.m.

Nu har lillkillen fått sitt första sparkonto. Jag var på banken och öppnade det igår. Egentligen hade Linus varit tvungen att vara med, men banktanten var snäll och lät oss öppna det ändå. Så nu ska det sparas. Ett körkort och lite startkapital när man flyttar hemifrån är aldrig fel!

Sedan sprang jag på stan och letade dekoration till Antons dop och hittade lite grejer...hurra, hurra...så nu är det inte så mycket kvar att göra...invänta beställda inbjudningar och skicka iväg dem, höra så musikerna kan ställa upp, boka dukar och köpa de sista dekorationerna när jag har bestämt mig helt hur det exakt ska se ut i lokalen.

Och idag har vi köpte vi en paraplysulky till Anton. Vår lilla polo rymmer ju inte så mycket och nu han nästan helt vuxit ur barnskyddet så köpte vi nästa steg -barnbilstol 9-25 kg för ca en vecka sedan, men vi var tvugna att komma på en lösning hur vi ska transportera lillen när man inte längre kan lyfta med honom med barnskyddet innan vi skulle byta i bilen. Och paraplysulkyn var ett bra alternativ. Helt ärligt så var det knappt så den gick in i bilen, men vi knökade in den:). Vi har testkört den idag i Allum och i Slottskogen och det gick bra. Den är inte lika lätt att köra som vår underbara Urban Jungle, men funkar! Det var otroligt skönt att kunna köra iväg till Slottskogen allihopa, även hundarna var med, och kunna promenera några timmar i solen och äta korv:).

Nu ligger lillkillen och susar sedan ett par timmar. Lillen är lite dålig, han är snuvig och har lite hosta så lite synd om honom är det allt men han har ingen feber. Jag hade tänkt att köra snorsugen på honom innan han somnade, men missade det och ville inte väcka honom men han verkar sova gott ändå. Nu är det sängdags! Gó natt!!

Inga kommentarer: