torsdag 6 november 2008

BVC besök och tur på stan

Då har vi varit ute på äventyr idag och stött på föräldrars problem med att åka kommunalt. På väg till BVC så skulle vi ta 1:ans spårvagn, men den var full med barnvagnar. Tänkte ok vi tar nästa, men nästa skulle inte komma förrän om en kvart. Det blev en ofrivillig promenad för mig...inga problem för Anton han sussade gott i vagnen. Kom fram svettig och stressad till BVC. Saknade två extra händer när vi var inne hos BVC tanten...inte lätt..saknade pappa. Anton kissade ner hela undersökningsbordet och då menar jag hela! Och sedan blev lille Anton hungrig, men det fick bli napp en liten stund innan han fick sin efterlängtade mat.

Veckans BVC resultat:

Vikt= 4590 gram
Längd= forfarande 57 cm
Huvudomfång= 38,5 cm

Sedan skulle vi en tur in till stan för lite ärenden, men det kom bara en massa gamla spårvagnar som jag vägrade försöka få på barnvagnen på så vi fick vänta en halvtimma på hållplatsen. Till slut var vi äntligen på väg in till stan...första gången alldeles själva. Först gick vi till P&P och köpte lite kläder:

En body i blåt: http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/ShowroomProduct.aspx?id=1210#
Ett vitt linne: http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/ShowroomProduct.aspx?id=1191
Ett par blåa varma vintervantar: http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/ShowroomProduct.aspx?id=3833#
Och en jättefin skjorta: http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/ShowroomProduct.aspx?id=4280

Sedan sprang vi runt lite och leta annat smått & gott. Min andra lärdom idag förutom att det är jobbigt att åka kommunalt....lägg inte shoppingpåsar under vagnen;)..de försvinner lätt då! Anton hälsar till pappa att han vill inte ha någon tv i sovrummet, så den presenten blir det inte....kanske något mer användbart som när man exempelvis ska köra Anton i sin vagn. Han tycker ju att det är så skönt att sova där när man går på promenad.

Inga kommentarer: